Джъд Лоу се присъединява към Ел Фанинг, Селена Гомес и Тимъти Шаламе за новия филм на Уди Алън, пише „Варайъти“, като се позовава на свои източници. Все още неназованият проект ще е третият филм, който режисьорът снима за „Амазон стидиос“ – компанията вече работи с него по Cafe Society и „Колело на чудесата“, чиято премиера предстои.

Както се случва с всички продукции на Алън, на този етап не знаем нито заглавие, нито някакви детайли за сюжета. Според американското издание обаче ще става дума за любовна история. Не е ясно и каква ще е точно ролята на Джъд Лоу.

Предстоящият филм на Уди Алън „Колело на чудесата“ ще бъде представен на Филмовия фестивал в Ню Йорк през октомври. В драмата участват Джеймс Белуши, Джуно Темпъл, Джъстин Тимбърлейк и Кейт Уинслет, а сюжетът се развива през 50-те години на миналия век на Кони Айлънд.

Джъд Лоу в момента снима продължението на „Фантастични животни и къде да ги намерим“, където играе младия Албус Дъмбълдор – магьосникът на старини е бил изиграван от Ричард Харис и Майкъл Гамбън в поредицата за Хари Потър. Очаква се актьорът да участва и в третия „Шерлок Холмс“ като Уотсън на „Уорнър брос“.

"Площад Славейков"