ЦСКА-София записа седмата си поредна победа в първенството - 1:0 над "Черно море" на стадион "Тича" във Варна, но успехът дойде доста трудно и драматично.

Голмайсторът на "червените" Фернандо Каранга вкара единствения гол в 6-ата минута на даденото от съдията Стефан Апостолов 9-минутно продължение заради прекъсване, предизвикано от димки и бомбички от агитката на гостите.

Реферирането на срещата от страна на Апостолов, депутат от ГЕРБ, и неговите помощници, предизвика много спорове и коментари и нищо чудно да не остане без последствия.

През първото полувреме арбитърът подмина дузпа за нарушение на вратаря на варненци Боровик срещу Станислав Манолев. В 40-ата минута пък първият му асистент вдигна флага за засада без нинакво основание при гол на Манолев.

След почивката единоборствата зачестиха. ЦСКА отново бе отборът, който повече търсеше победата, но домакините по-добре се справяха с акциите на гостите.

В 85-ата минута Апостолов изгони пресилено заради два жълти картона Цветелин Чунчуков от "Черно море". 

Въпреки това "моряците" на треньора Георги Иванов-Гонзо имаше своя голям миг в добавеното време. Те направиха вихрена атака, завършила със страхотен диагонален удар на Орлин Старокин.

Гол обаче не падна, а в ответната атака ЦСКА грабна победата.

"Червените" водят в класирането с 22 точки, следвани от "Лудогорец" - 18 (мач по-малко), "Левски" - 17, и т.н.