Суперотборът на "Пари Сен Жермен" няма спирка. Дори опитен и обигран тим като "Байерн" (Мюнхен) не може да се мери с френския състав, който през лятото си осигури звездите Неймар и Килиан Мбапе.

Парижани направиха заявка за спечелване на група В от Шампионската лига, като разбиха "Байерн" (Мюнхен) с 3:0 на стадион "Парк де Пренс". Какво чака баварците стана ясно още във втората минута, когато Неймар асистира на Дани Алвеш за 1:0.

В 31-вата Кавани удвои, а в 63-тата и самият Неймар се разписа.

Последните двама показаха - поне на терена, че са загърбили скандала помежду си по-рано през този месец, когато се скараха кой да бие свободен удар и дузпа, а в съблекалнята е трябвало да ги разтървават.

В другия мач от карето "Селтик" разби "Андерлехт" с 3:0 като гост в битката за третото място.

Още един голям мач имаше снощи - "Атлетико" (Мадрид) - "Челси" 1:2 от група С.

Антоан Гризман откри от дузпа в 40-ата минута, а в 60-ата Алваро Мората продължи головата си серия за "сините" от Лондон. В последните секунди на добавеното време Миши Батшуай осигури пълен обрат и ценни три точки за английския отбор.

В същото време "Рома" стигна до 2:1 като гост на "Карабах". Така "Челси" е лидер с 6 точки, следван от "Рома" с 4, "Атлетико" - 1 и "Карабах" - 0.

"Барселона" продължава с пълен актив в гр. D благодарение на автогол. Каталунците спечелиха с 1:0 на терена на "Спортинг" (Лисабон), след като Себастиан Коатес вкара топката в собствената си врата в 49-ата минута.

"Ювентус" имаше затруднения да преодолее "Олимпиакос" - 2:0. Гонсало Игуаин откри едва в 69-ата минута, а в 80-ата Марио Манджукич бе точен за 2:0.

Доминацията на "Манчестър Юнайтед" в гр. А продължава. "Червените дяволи" разбиха ЦСКА (Москва) с 4:1 в руската столица. Резултатът бе 3:0 още в 27-ата минута. Два пъти мрежата опъна Ромелу Лукаку, а по веднъж Антони Марсиал от дузпа и Хенрик Мхитарян. 

Българският национал Георги Миланов се появи на терена в 72-рата минута.

Голямата изненада на вечерта е резултатът 5:0 в полза на "Базел" срещу "Бенфика" на швейцарска земя. Така след първите два мача "Юнайтед" е № 1 в карето, следван от "Базел" и ЦСКА с по 3 т., а грандът "Бенфика" е с 0.