Бившият капитан на английския национален отбор и звезда на "Манчестър Юнайтед" Рио Фърдинанд постави Христо Стоичков в престижна компания. Напоследък името на Камата се споменава само покрай ясно изразената му позиция за независимостта на Каталуня, но Рио показа, че помни № 8 с футболните му подвизи.

С пост във фейсбук Фърдинанд е определил своя петорка на най-добрите играчи с ляв крак в историята: Лео Меси, Диего Марадона, Ривалдо, Христо Стоичков и Райън Гигс.

 

 

Приятелят на Димитър Бербатов пише, че се вдъхновил за листата си след разговор тази сутрин със свои авери преди мачовете от Шампионската лига във вторник и сряда. Бившият защитник е приканил следващите го в социалната мрежа да изразят своето мнение. Вече има стотици хора, които са посочили видни левичари.

Рио Фърдинанд в момента работи като тв анализатор. По-рано тази есен той обяви, че ще се пробва като професионален боксьор - напълно сериозно. Тренира усилено. Той бе сред специално поканените за благотворителния мач между отбори на Бербатов и Луиш Фиго в София, но не пристигна.