Старши-треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров се извини чрез официалния сайт на "орлите" за изгонването си по време на мача с "Левски" (2:0) в неделя в Разград.

Херо побесня в 30-ата минута, когато гол на домакините не бе зачетен заради засада. Това стана след пауза, в която главният съдия Волен Чинков се съветваше с двама от асистентите си. А "орлите" вече се бяха зарадвали.

Тв повторенията показаха, че решението на реферите е правилно, а ситуацията е доста "тънка", както се казва на футболен жаргон. В крайна сметка Чинков прати Димитров на трибуните.

"Искам да се извиня за постъпката си. Бях крайно афектиран, казва Димитров. - Реакцията ми към реферите наистина бе бурна, но тя дойде не заради оспорване на съдийското решение дали има или няма засада, а заради закъснялата реакция на арбитрите. При гола на Пластун всички останахме с впечатление, че е редовен и реферите го зачитат. Впоследствие обаче се оказа, че не е така."

Димитър Димитров ще понесе санкция от дисциплинарната комисия на БФС и няма да може да води отбора си от скамейката срещу ЦСКА-София другата неделя, отново на "Лудогорец арена".