Между безкрайните политически битки и разпри по разнообразни теми, от вчера из социалните мрежи цари забележително единодушие. Ясно е кой е най-харесваният и подкрепяният. След снощната си победа Григор Димитров е №1 като отъждествяването с големия успех на талантливия тенисист е масово.

Паралелно с Григор изгря и една друга звезда - на най-хейтваната от вчера особа, и това е новата Мис България.

Драмата, че в таз земя юнашка, в която всички българки са зашеметяващи красавици, са избрали персона със спорна хубост, разтресе живота в социалните мрежи. Дотам, че и хора, напълно убедени, че такъв конкурс не съществува или отдавна не се провежда, разбраха за новия избор.

Избор, който така несправедливо удря по националното самочувствие.

Няма пълно щастие. Аха, човек да се зарадва и да се препълни с национална гордост, и някой вземе, че му навре в очите  личност, набързо кръстена "Мис Крокодил-2", и му отваря работа да се вълнува и да коментира.

 

Новата Мис България се казваТамара Георгиева от София. Блондинка, занимава се с моден дизайн и, за да се добере до титлата, е преборила конкуренция от 20 участнички, е официалното съобщение. И ще представи страната ни на световния финал на конкурса – Miss Planet.  

Общественото мнение не хареса почти нищо на новата Мис - има забележки за нос, възраст и изкуствени подобрения в гърдите и косата ѝ, победителката е изследвана в анфас и профил, измерена е дължината на носа ѝ, броят на бръчките по врата ѝ, има кратки антропологични анализи и недотам ласкави сравнения с различни животински видове. Както е известно, българите освен от футбол - вече и от тенис- разбират особено много от красиви (грозни) жени.

Темата е детайлно разчепкана, като някои наблюдатели даже заключават: Това сигурно вече е конкурс по вътрешна красота. 

За да бъдем справедливи на фона на една Мисис България, която е в затвора за убийство, новата Мис си е съвсем приемлива. Така че всичко е въпрос на гледна точка и положително мислене.

 Нещо като семейна снимка на всички участнички.

Ето и част от коментарите:

 

 

 


 

 

Остроумията продължават с предположенията: "Червената армия избра мис България" и апели: "Стига сте се гаврили с мис България, тя е майка на моя съученичка".