Организаторите на ''Мис България'' признаха две свои грешки. Объркали са събитието с Хелоуин и на лентата, на която пише ''Мис'', трябвало да пише: ''Пази се от стрелата!"

Това е последният от непреходните бисери на радиоводещия, блусар, текстописец и "опиниън лидер" Буги Барабата.

Марио Събев, както е истинското име на музиканта, направи "таван" от 5000 последователи, след което... Фейсбук го закри, защото реши, че не е с истинското си име. Сравнително отскоро има нов профил Boogie Barabata Sabev Mario.

Сега ми светнА! Всички телевизии са подписали някакъв договор, който ги задължава да издирват самовлюбени комплексари и да ни ги натриват в лицето. Ясно защо хората, които имат какво да кажат, не участват в този парад на дюстабани.

Оцелял в любимото му радио Z Rock въпреки сътресенията там, Буги е много креативен и във фейсбук. Той коментира почти всички актуални неми... хм - тъпо е да кажем: "в типичния си стил", и все пак: в типичния си стил.

Интернет дава възможност на всеки неуспял като селски идиот да стане форумен дебил.

Той се шегува с "Музикаутор" и измислените герои...

България нанесе тежък удар на MTV и VH1, съобщиха от "Музикаутор"! Органът за колективно управление на авторските права категорично забрани излъчването на клипове на Джорджано и Синузита по тези телевизии.

Както и отново със злополучната Мис България:

Как щяхме да открием грозни българки, ако не бяха конкурсите за красота!

или

...Слагам си само снимки в гръб, че ме бъркат с Мис България.

С Волгин...

Еее, Гришо пак победи, са Москвичин, като разбере, има да му се кара...

Или това:

Добрият комплексар винаги казва нещо лошо за способните и талантливите. Като не може да се издигне на тяхното ниво, поне да опита да ги свали на своето. Братство, равенство!

С "любимите" тв формати:

Някой знае ли какво е съотношението на мастер шефове и гладуващи у нас? За един народ питам.

...с всекидневието ни: 

Според някои гурмето идва от Франция, според логиката е от Сомалия, но факт е, че ''лелките'' от ученическите столове и детските градини у нас го прилагат открай време!

***

Прибирам се вкъщи, времето навън хладно, навъсено, като че има да ми връща пари. Запарвам си чай, наливам си бира, а чаят... ухае ли ухае...

Изобщо с всичко:

Красавиците стават все повече, красавците също, а зверове... няма!

***

Начи, степените са: код зелено, код жълто, код оранжево, код червено и кот такоа!

***

Мигачът е първата социална мрежа за споделяне, използвайте я!

*** 

Сензация, скандал, лекарите надават писъци, японски пластичен хирург се самозапали... Буги Барабата откри начин да пиеш и ядеш колкото искаш, без да отслабваш!

Е, вярно - понякога са доста кисели усмивките:

Щом някой тъпак изцепи поредна простотия, всички скачат да го цитират, нападат, подкрепят... А в това време умен човек може би казва най-важната за човечеството мъдрост. Нещастник! Не вижда ли, че сме заети с тъпанарите!

***

Паметник в израелския град Ашдот на остатъците от българския кораб "Струма", потопен от съветска подводница през февруари 1942 г., препълнен с близо 800 души спасени евреи на път към Палестина. Така Русия е спасила българските евреи! (има и снимка на паметника)

***

Пет пари не давам за Хелоуин, но не приемам за връх на патриотизма да мразиш Хелоуин, а да мислиш, че Неофит Бозвели е марка боза.

***

Не споделяй своята книга с преживени и трудно придобити знания и мъдрости с простаци, те я мислят за тоалетна хартия.

***

Аман от деца, които нямат търпение да станат ку*ви! (по повод скандала със Сузанита)

Въобще на страницата на Буги е винаги забавно. Препоръчваме ви я, пък дори и ако...

Такса за гледане на тази стена, без да лайквате, 1 бира!