Жена сключи брак със себе си и после си изневери. Британката Софи Танър си се самозакле във вярност през лятото на 2016 година.

Това се случи на весела церемония с 10 шаферки. В присъствието на медиите и на близки приятели, баща й я предаде пред олтара на самата нея. 37-годишната булка беше с бяла рокля и воал и беше изключително развълнувана. А пръстенът й беше донесен от симпатичната Ела, която всъщност е куче, съобщава Нова тв.

 

 

Само година и половина по-късно Софи си изневери, с тревога съобщава британското издание Metro. И не стига друго, ами - колко прозаично! - тя се впуснала в страстна афера с чаровен мъж на име Руари Барет. Той по онова време бил привърженик на полиаморията.

Полиамористите поддържат любовни отношения с няколко души едновременно и са готови да предоставят на половинката си и останалите си партньори.

Романсът между Софи и Руари продължил пет месеца. В този период той вероятно не е имал други партньори. И въпреки че нещата между тях не потръгнали, явно нещо в него се пречупило, защото след раздялата им той също решил да се омъжи за себе си. И се отказал от полиаморията завинаги. Или поне така казва.

Самата Софи твърди, че не си е кръшнала. Според нея бракът със себе си не значи да не излизаш с други хора, а се отнася до това да се обичаш.

„Това да положиш грижа за себе си е също толкова важно, колкото една романтична връзка. И това не значи да отхвърлиш всички други смислени отношения в живота си и да станеш монахиня”, категорична е Софи.