Готови сме! И естакадата е почти построена! И НДК-то свети пооправено! И Волен Сидеров е сресан и се държи прилично! И Западните Балкани даже са притихнали в очакване за оправяне и ускорена евроинтеграция!

Само с Делян Пеевски и съдебната система не можахме съвсем да сколасаме и да ги сметем под килима, а за беля "Гардиън", "Цайт" и АФП точно там намериха да погледнат. Защо не пишат за НДК-то и за киселото мляко, а все по маргинални подкилимни теми човъркат?

Нашата преса как се научи да гледа позитивно на нещата! Може да не е съвсем свободна, но пък стана силно позитивна. (За правителството, а не за опозиционните "задн...ци", да цитираме в. Труд).

Демокрацията е, когато хората имат какво да ядат. Другото там - Пирин-Мирин, правови държави и пр. - са бошлаф работа. Та и с председателството е така - залагаме на софрите, хората да останат доволни.

А пък пълен търбух за опозиционни стенания е глух.

[[nid:62421]]

Ей това е нашата стратегия, пък да видим дали ще проработи! Ще попишат, ще попишат за корупцията и захванатата държава из международните издания, ама у нас тях кой ги чете? В краен случай ще ги обявим за бухалки и ще им пуснем една книжка "Те откраднаха Европа". Така ще ги изтипосаме, че сами няма да се познаят.

А това поне го можем.

----

* Текстът е публикуван в профила на Даниел Смилов във фейсбук. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.