Промени към по-добро и да се раждат деца, които да ни радват.

Това пожела в традиционното си годишно обръщение към гражданите на Руската федерация президентът Владимир Путин, предаде ТАСС. Посланието му беше излъчено в най-източния часови пояс на страната, където 2018 г. вече е настъпила.

Путин припомня, че Нова година в Русия е предимно семеен празник и прикани своите сънародници да не забравят родителите си и да разбират по добре децата си – техните стремежи и мечти. След това пожела „на всеки и на всяко семейство промени към по-добро в живота, всички да са здрави, да се раждат деца и да ни радват“.

"Искам от сърце да благодаря на всички за това, че вярват в себе си и в нашата страна, за техния труд и резултатите от него. Нека винаги ни съпътстват доверие и взаимно разбирателство", заяви той.

Президентът не пропусна и „онези, които в момента работят, изпълняват воинския си или професионален дълг, дежурят в болниците или карат самолети и влакове“.

„Ние сме заедно в тази прекрасна новогодишна нощ. Заедно сме и в нашите общи всекидневни дела. Сплотеността, дружбата, безкористната любов към Русия увеличават нашите сили за достойни постъпки и високи постижения“, добави Путин.

Сред пожеланията му бяха още:"мир и процъфтяване на нашата любима и единствена Русия".