Мъж, синът му, доведената дъщеря, нейното гадже и баба й са 5-те трупа, които бяха открити в гр. Нови Искър до София. Това стана ясно часове след оплетената трагедия.

Първите версии бяха, че всички са застреляни с по един куршум от Неделчо Юнаков, който накрая се е самоубил. Сред жертвите са синът му Георги Юнаков, доведената дъщеря Нанси Иванова, приятелят й Боби и баба й. Застреляно е дори кучето на семейството.

МВР обаче издирва Кети Николова Кюхова (44 г.), която е живеела с Неделчо на семейни начала, стана ясно малко по-късно. От думите на главния прокурор Сотир Цацаров се разбра и че всички са простреляни с по един куршум, но оръжието го няма.

Също така изчезнал е джипът БМВ Х 5 на фамилията, което според свидетели навежда на мисълта за главна роля именно на Кети в трагедията.

Според местни хора във фейсбук групата на Нови Искър обаче извършителят е именно бащата на Нанси.

Петимата бяха открити мъртви в луксозна къща в града, състоящ се от 3 бивши села, който е нещо като квартал на столицата. Първите по-общи данни бяха съобщени от пресцентъра на МВР. На адреса са били изпратени полицаи след сигнал от мъж, че не може да се свърже по телефона със свой близък.

Изпратеният патрул на Второ районно управление на СДВР открил телата.

Целият състав на СДВР е ангажиран в работата по случая в Нови Искър,заяви на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров. Касае се за семейство, което от около 1,5 година се е преселило от София.

Снимки БТА

Отцепен е огромен периметър.

Жертвите са пет  - баща, син, дъщеря на съпругата, младеж - неин приятел и възрастна жена – майка на съпругата, които, по първоначални данни, са открити застреляни с по един изстрел, заедно с кучето, вероятно в Новогодишната нощ. Става въпрос безспорно тежко криминално престъпление, извършено хладнокръвно. Продължава активната работа за изясняване на евентуални криминални връзки, минало , регистрации и други данни. Работи целият капациет на столичната полиция, допълни главният прокурор.

Ето и първото съобщение на МВР:

За издирване е обявена жена, която е живяла на съпружески начала с един от убитите. За издирване е обявен и автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството, който липсва от мястото на престъплението, поясни главниятсекретар на МВР главен комисар Младен Маринов. Към момента все още не е намерено оръжие, но не е изключено това да се случи при продължаването на огледа в хода на процесуално- следствените действия. Тепърва ще се уточняват свидетели. На този етап не е изведена водеща версия и е преждевременно да се говори за убийство и самоубийство.