Най-вътрешният кръг разследващи вече е "сглобил" историята, която стои зад безпрецедентното шесторно убийство в Нови Искър - остават доказателствата. Това загатнаха източници на Клуб Z, след като стана ясно, че от сутринта близкото до Нови Искър с. Луково е блокирано от полиция и жандармерийски части.

Стълпотворението на мястото е буквално потресаващо - излъчиха основните телевизии. Става въпрос за личен състав полиция, извозван направо с бусове, поне 4 камионетки на жандармерията, джипове с началници, оперативни работници и др.

Търсеният е мъж, който не е от Луково, а е наел вила и живее там, казаха нашите източници. Става въпрос за човек, който е етнически българин, допълниха те. Според наши данни - той е сериозно познат на полицейската система.

По информация на "24 часа" мъжът се казва Росен на над 50 г. По-късно бе уточнено в различни медии, макар все още неофициално, че фамилията на заподозрения е Ангелов. Според данните до момента мъжът е лежал в затвора за изнасилване, блудства и други сексуални престъпления.

Според предположения, едва ли ще излезе, че историята е "мафиотска" и засяга фирмите на покойния Неделчо Юнаков - работна теза № 1, което изтъкна вчера главният секретар на МВР Младен Маринов.

Луково е много близо до гр. Нови Искър, макар че двете са буквално по ръба от двете страни на границата между София-град и областта. След като петима - Неделчо Юнаков, синът му Георги, доведената дъщеря Нанси и гаджето й Боби, както и бабата, бяха открити убити във фамилната къща в града, майката Кети бе намерена в гората на километри - именно в посока на Балкана.

Масираната кампания днес се ръководи обаче от СДВР. Полицията и спецчастите са с дългоцевно оръжие, което става само с извънредна заповед на ръководството.