Кристиано Роналдо отново направи така, че цял свят да говори за него. Но този път не заради голове и решен мач, а заради суетата на №7, която върви ръка за ръка с големия му талант.

Португалецът отбеляза два гола при разгромната победа на "Реал" над "Депортиво" (Ла Коруня) със 7:1 в Ла Лига. "Белите" от доста време не бяха показвали толкова убедителна игра и резултат.

За второто си попадение Кристиано подложи главата си, за да засече центриране и успя да порази мрежата, но същевременно срещна и обувката на Фабиан Шар от "Депортиво". Веднага от лицето на носителя на "Златната топка" рукна кръв и се наложи на терена да влезе лекарски екип от тима на "кралете".

Роналдо поиска телефона на физиотерапевта и пусна камерата, за да види какви са пораженията. Видимо не остана доволен. И всичко това докато напускаше игрището.

Постъпката му се коментира в авторитетни медии като "Ройтерс" и Би Би Си.

Всеизвестен факт е, че Кристиано Роналдо е обсебен от външния си вид дори когато играе футбол. Той си прави прическата преди да излезе на терена и не разрешава съотборниците му да го пипат по косата при радост след гол например.

В последните дни в мадридските вестници "Марка" и "Ас" се появиха информации, че дните на Роналдо в "Реал" са преброени. Президентът на клуба Флорентино Перес решил да го продаде след края на сезона, тъй като му писнало от постоянните прищевки на аса.

№7 иска нов договор с драстично увелечение на заплатата, тъй като негови съперници като Лео Меси и Неймар вземали многократно повече. В момента преговорите за удължаване на контракта са замразени. Клаузата за откупуване на Роналдо е 1 милиард евро, но Перес бил готов да се раздели с доскорошния си любимец за малко над 100 милиона.