Сторми ще разкаже всичко за сексуалната си среща с Доналд Тръмп, обяви Джина Родригес, цитирана от Си Ен Ен.

Според мениджърката на порнозвездата Стефани Клифърд с псевдонима Сторми Даниълс, договорката за спазване на мълчание около връзката на "актрисата" от филми за възрастни и милиардера вече е развалена. Това станало след като адвокатът на Тръмп обявил, че е платил 130 000 долара на Клифърд да си мълчи.

 

Както е известно вчера Майкъл Коен се оплака публично, че е превел на порнозвездата парите, а нито Тръмп, нито някоя от неговите фондации или пък някой от екипа му е върнал разхода.

"Всичко вече е свършено и Сторми ще разкаже историята си, цялата история", закани се Джина Родригес. 

Според нея Клифърд е абсолютно убедена, че с постъпката си Коен е анулирал взаимното споразумение и така тя е свободна да разкаже истината.

Адвокатът Коен направи изявление след като разкри за плащането. Той обяви, че клиентът му Доналд Тръмп категорично отрича всякаква среща между него и Стефани Клифърд.

"Но, само защото нещо не е вярно не означава, че не може да ви навреди или причини щети", изтъкна Майкъл Коен. "Затова ще продължавам винаги да защитавам г-н Тръмп", добави той, цитиран от Си Ен Ен.

Според писания в пресата Коен е уредил плащането през октомври 2016 г., за да накара Сторми Даниълс да не разкрива по време на предизборната кампания своята предполагаема сексуална среща с Тръмп. Тя била през юли 2006 г., когато Тръмп е бил вече женен за Мелания.