Двукратният шампион "Лудогорец" продължава с изключително лошия си старт на шампионата. Тимът от Разград не успя да победи "Черно море" и направи беззъбо 0:0 на стадион "Тича" във Варна. Това е трети пореден мач за евронадеждата ни по родните терени без победа.

Момчетата на Стойчо Стоев имаха няколко ситуации, но ги пропиляха и така след 2 изиграни кръга от "А" група тимът взе само 1 точка от 6 възможни.

Срещата започна обнадеждаващо за гостите и Абало отправи удар, който профуча край вратата.

Домакините пък отговориха, като в рамките на две минути на два пъти обстрелваха вратата на Стоянов. Първо Райков го направи в 5-ата минута, а след това Паланков изстреля "снаряд". И двата пъти стражът се намеси стабилно.

В 13-ата минута "Орлите" също имаха страхотна възможност. Марселиньо засече с глава пас на Кайсара, но топката попадна право в ръцете на Китанов.
Постепенно гостите изцяло поеха инициативата, но до гол не се стигна

Пет минути преди почивката добре изпълнен фал на Ешпиньо срещна напречната греда. 

В 41-та минута и домакините пропиляха своя шанс чрез Райков.

Второто полувреме ще се запомни със слаба игра и лош късмет за Коконов от "Черно море", който пропусна да отбележи, а реши да комбинира сам срещу вратаря.  

В заключителните минути гостите пак оказаха натиск, а в 88-ата минута Безяк бе изведен сам срещу вратаря на "Черно море", успя да го преодолее, но не и да уцели вратата.