„Уважаеми зрители, намираме се в Пазарджик. До мен е късметлийката, която спечели активите на ЧЕЗ от билета на Национална Лотария "Сбъдни мечтите си".

- Казвам се Гинка Върбакова, пенсионерка. Минах през пощата и си земах три билетчета. Развълнувах се много, като видях, че съм спечелила. Пожелавам на всички да изпитат тази радост и да имат късмет.“

Този текст е написал Тихомир Чергов към колажа си, който използва снимка от връчване на печалба от „Национална лотария“, но надписът е актуален:

Гинка Върбакова, гр. Пазарджик

Билет „Сбъдни Мечтите Си“

печалба – активите на „ЧЕЗ“.

Това не е единствената шега по повод новината, че фирмата на Гинка Върбакова от Пазарджик купува всички активи на ЧЕЗ в България.

Иван Червенков е изобразил прочутата Гошка, която спечели над 60 млн. евро от лотарията в Испания. Министърката на енергетиката (вече в оставка) Теменужка Петкова ѝ казва:

„Гошке, честит ти АЕЦ „Козлодуй“, душа!“

Ето и други коментари по адрес на Гинка Върбакова:

Красимир Михайлов: Топ новина: цената на рибата скача с 400% защото,кака Гинка (ЧЕЗ) изби рибата!

Стефан Левашки: Печалби от Националната лотария: за Гинка от Требич - ЧЕЗ, а за Пешо от Подгумер нов електромер. Подаръци ще има за всички от сърце! ?

Емил Джасим: Гинка от Пазарджик купува ЧЕЗ, след като не успя да купи лъвчетата.Гинка от Пазарджик е съвършена и тъжна метафора на България.

Владимир Огнянов: “Кръстиме ме, майко Гинка, па да ми харизат ЧЕЗ” - пазарджишка поговорка!

Петър Цикалов: ЧЕЗ за леля Гинка, EVN за леля Пенка, Енерго Про за леля Данка...АЕЦ-а да иска някой ?!.....Дядо Ташко ?!

Щефан Шматке: Ще видим ли по телевизора Гинка заснета пред табелата на Требич с билет в ръка, от който си е изчегъртала ЧЕЗ?

Косе Босе: Кръстете детето си Гинка, носи късмет. Добавям и Делян за момче.

По-късно Теменужка Петкова подаде оставка, а Иван Червенков допълни колажа си: