Депутат от "Атака" отмъстил за предателството на колегата си Димитър Аврамов като... му откраднал чантата.

Докато Аврамов обяснявал в кулоарите на парламента, че напуска Волен Сидеров, за да се присъедини към партията на Николай Бареков "България без цензура", чантата му изчезнала от стаята на националистите.

За наглата кражба се оплака самият Аврамов в сутрешния блок на Нова тв.

В чантичката се намирали личните му документи и ключове от апартамента и колата. Сега Аврамов останал само с депутатската си карта. 

Оставил принадлежностите си в стаята на "Атака" по навик, още с влизането си в парламента сутринта. Като свършила пресконференцията Аврамов се обадил на секретарката и си поискал чантата. Тя обаче му обяснила, че е била взета от един от депутатите. Предала му и че ако иска да си вземе чантата, трябвало да отиде в офиса на партийната телевизия "Алфа".

Отцепникът не пожела да назове името на отмъстителния крадльо. Казал го обаче на следствието.

Посочи и че няма никакво намерение да ходи в "Алфа". Обадил се обаче на въпросния депутат и го попитал съзнава ли, че е извършил криминално престъпление и че постъпката му е била грозна. От отсрещната страна му се изсмели.

"Аз бях една от знаковите фигури в "Атака", познават ме хората в цялата страна", каза още Аврамов и обясни защо е напуснал Волен и отишъл при Бареков.

"Не мога да понеса методи за правене на политика, които девалвираха националната идея. Да се правят политически немотивирани ходове, както и публично поведение, което прогони голяма част от избирателите. На евроизборите те отказаха да гласуват и да вкарат лидера в Европарламента", допълни Аврамов.