Ако сте страстен велосипедист и едновременно с това дигиталните джаджи са част от вашия бизнес и ежедневие, този модел несъмнено ще ви съблазни. Велосипедът Merge е нещо, с което хем се придвижвате елегантно, хем ви зарежда телефона, таблета или музикалните приставки. Новото колело решава от раз проблема с търсене на място за зареждане на джаджите ви, а освен това е симпатичен и функционален аксесоар за младия, пробивен градски човек.

Merge е резултат от разработката на две бруклински компании Pensa и Horse Сycles. Уникалността на модела е в неговата функционалност и минималистичен дизайн. Всичко, което може да ви потрябва - например катинар или багажник, е скрито вътре в корпуса. Екстрите лесно се изваждат навън, когато са необходими, и също толкова лесно се прибират обратно.

Но главната отличителна черта, която прави този байк толкова желан, е вградения в предната му част USB-порт. Електричеството, създавано по добре познатия принцип на динамото, захранва не само фара и задните габарити, но и джаджите ви, които включите. Така фразата "движението е живот" вече придобива нов смисъл.