Димитър Димитров-Херо все пак се завръща в "Левски". В понеделник бургазлията ще бъде представен като генерален мениджър и ще работи в тандем с Георги Иванов-Гонзо, който пое функциите на треньор. 

Както вече Клуб Z писа, преговори с Димитров се водеха още от миналия месец, като първи му се е обадил Иво Тонев. След уволнението на Пепе Мурсия пък Гонзо е довършил нещата не лична среща със специалиста.

Функциите на Херо ще са подобни на тези в "Ботев" (Пловдив), където той работи едва няколко дни, преди да си тръгне заедно със Станимир Стоилов. Димитров ще отговаря за всички спортно-технически въпроси в "Левски", като се почне от селекцията и се приключи с детско-юношеската школа, където също ще има поглед и ще помага на Даниел Боримиров.

Има идея, особено ако Гонзо не се справя като треньор, Димитър Димитров да поеме и функциите на наставник на първия тим. Това може да стане през зимата или дори по-рано. Тогава с Иванов просто ще си разменят ролите, пък и бургаският специалист вече ще е наясно със ситуацията на "Герена".