Аржентинският гранд "Бока Хуниорс" ще пристигне в България с най-добрия си състав за мача с "Левски" в чест на 75-годишнината на Георги Аспарухов-Гунди, информира клубният сайт на "сините". Двубоят е на 19 август на стадион "Васил Левски" от 19:43 часа.

А всъщност няма новина. Ясно е какво в случая цели "Левски" и то е много логично - да продаде възможно повече билети, независимо че срещата е в разгара на отпускарския сезон.

Няма как "Бока Хуниорс" да не е с титулярите, тъй като дни по-рано ще гостува на "Барселона" в мач за трофея "Жоан Гампер". Тимът наскоро спечели за 33-ти път шампионската титла на страната си.

Голямата звезда е Карлос Тевес. В състава личат известни футболисти като Агустин Роси, Франк Фабра, Вилмар Бариос, Леонардо Хара, Фернандо Гаго, Оскар Бенитес, Кристиан Павон, Рамон Абалия и т.н.

Отборът на Диего Марадона за шести път ще играе срещу "Барселона" за "Жоан Гампер", като досега няма победа. За последен път това стана преди десет години.

Гостуването на Бока в София се пада и между два от мачовете на тима за "Копа Либертадорес", турнирът аналог на Шампионската лига за Латинска Америка.

Билетите вече са в продажба, цената е от от 9,57 до 194,30 лева.