"Беше голяма среща", написа в туитър президентът Тръмп след разговора си с реалити звездата Ким Кардашиян.

Двамата обсъдили правосъдната реформа и възможностите за изменение на условията в затворите и арестите. Повече от час е продължила срещата между тях в Овалния кабинет на Белия дом. Ким е разговаряла и със зетя на Доналд - Джаред Къшнър. Срещата била с посредничеството на първата дъщеря на Америка - Иванка.

До личната беседа се стигнало след като Ким Кардашиян проявила интерес и се загрижила за съдбата на 67-годишната Алис Мери Джонсън.

Алис Джонсън.

Тя била хваната да търгува с наркотици, арестувана и осъдена на доживотен затвор още през 1997 г. Сега престъпничката излежава наказанието си в Алисвил в щата Алабама. Ким е твърдо убедена, че присъдата й трябва да бъде намалена.

Алис е подала молба за помилване и сега всичко е в ръцете на президента. Не се съобщава дали Ким и Тръмп са постигнали някакво съгласие и дали държавният глава ще опрости прегрешението на наркодилърката.

След срещата Ким Кардашиян отишла да вечеря в апартамента на Джаред и съпругата му Иванка Тръмп във Вашингтон.

В миналато Доналд Тръмп неведнъж е усмивал реалити звездата.

"Дали тя има хубаво тяло? Не. Дали тя има дебел задник? Абсолютно", заяви той в интервю през 2003 година.

Ким не е първата представителка на семейство Кардашиян, която посещава Белия дом. Сестра й Клое бе преди 8 години на среща с президента Барак Обама, припомнят агенциите.

Една от емблематичните снимки на Ким в Инстаграм.