Suede пуснаха видеото към новото си парче The Invisibles. Песента представя първия поглед към новата музика от предстоящия осми албум на бандата The Blue Hour, който ще излезе на 21-ви септември, съобщава zrockradio.bg.

The Invisibles съдържа оркестрален аранжимент от Craig Armstrong, работил с групата по Coming Up (1996), който е изпълнен от The City of Prague Philharmonic Orchestra. Режисираното от сътрудника на групата Роджър Сарджънт видео включва завладяващо изпълнение от Марама Корлет, известна с ролите си в Blood Drive и The City and the City.

Новият запис на Suede The Blue Hour е последната част от трилогията албуми, записани от групата след като се събра отново през 2013 и издаде Bloodsports. Албумът е допълнен с някои от проблемите, които Брет Андерсън разглежда в Coal Black Mornings. Предишният студиен запис на Suede - Night Thoughts, беше посрещнат с одобрението на критиците през 2016 г. и влезе в класацията за албуми на Великобритания на 6-о място.

Бандата ще предприеме серия от концерти в Европа през септември и октомври, включително 2 в лондонската зала Eventim Apollo на 12 и 13 октомври. Следвайки излизането на The Invisibles, Suede ще пуска по едно ново парче всеки месец до излизането на албума The Blue Hour на 21 септември.

 

Албумът The Blue Hour на Suede ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.