Списъкът с актьорите, които ще се снимат в "Имало едно време в Холивуд" на Куентин Тарантино, става все по-интригуващ.

Точно преди месец режисьорът обяви, че към Леонардо ди Каприо и Брад Пит се присъединява Бърт Рейнолдс, а с по-малки роли във филма влизат и колегите от "Омразната осморка" Тим Рот, Кърт Ръсел и Майкъл Масдън. В същия ден и Марго Роби е потвърдила, че ще играе Шарън Тейт.

Преди два дни бяха обявени още четири известни имена: Люк Пери, Емил Хърш, Деймиън Люис и Дакота Фанинг. Люис ще играе холивудската икона Стив Маккуийн, Фанинг ще е Скуиси Фром - една от ученичките на Менсън, която по-късно се опитва да убие президента Джералд Форд, а Хърш ще бъде Джей Сербинг, коафьорът, който имал лошия късмет да е един от тримата гости в дома на Тейт във фаталната вечер.

Вчера бе обявено, че към екипа се присъединява  още едно много голямо име: ветеранът Ал Пачино.

Събитията в "Имало едно време в Холивуд" се развиват в апогея на хипи модата по Западното крайбрежие на Америка. Главните герои са Рик Далтън (Леонардо ди Каприо), бивша звезда от уестърн тв сериали, и неговият дългогодишен дубльор в опасните сцени Клиф Бут (Брад Пит). Двамата търсят успеха в един променен Холивуд, който те вече не познават добре. Но Рик е съсед на прочута кинозвезда - в съседната къща живее красивата съпруга на Роман Полански Шарън Тейт…

Пачино ще играе Марвин Шварц, агента на героя на Ди Каприо.

Премиерата на филма е насрочена за 9 август 2019 г . - точно 50 години след садистичните убийства на бандата на Менсън, когато загива и бременната Шарън Тейт.

Площад Славейков