Случвало ли ви се е да се дразните на постоянните ни автоиронии - че все ние българите имаме най-тъпото лого на нещо си, най-карикатурния девиз, най-несъстоятелната и открадната мелодия...

Официално на това се сложи край! Ако се съди по социалните мрежи, очите ни завинаги се измити от "химна" "Москва встречает Чемпионат". Той завинаги каза едно "Баста"... или по-точно "Хахахаха" на българската хегемония в глупотевините.

 

В парчето човек, сякаш произведен изцяло от ботокс и неговата дъщеря, облечена в перде, пеят "Масква, Масква... хахахаха", както и "Гол, гол, гол". Това се случва на фона на иначе отлично танцуващи - има си хас в Русия! - балетисти. Единият от които обаче по неизвестни нам причини мята казачок, издокаран като... капитан Джак Спароу. По-точно - като Джак Спароу, скаран с реквизитора си.

Вътре се намесва и друга жена, облечена в тигров принт.

Като казахме реквизитор, цялото видео кинематографски е издържано в стила на Боливуд. Или още по-точно - на двойкаджията на боливудския НАТФИЗ, изхвърлен през втория семестър.

Това всеобхватно, макар и дефинитивно еклектично гурме за сетивата дължим на Александър Малинин и дъщеря му Устиня. Да, да - дъщеря му е - нищо че човекът изглежда малко като остарял Джими Съмървил от пластмаса.

Народният артист на Руската федерация Малинин всъщност се е казвал с не толкова престижното Выгузов до 1988 г., научаваме от Уикипедия. Човекът има хит след хит, а повече за него може да видите тук. Иначе живее в Мюнхен - не е прост.

А участието на немската група "Чингизхан" прави нещата още по-безпощадни и свирепи.

Докато парчето "вършее" из социалните медии като истински събирач на остроумия и ирония,трябва да отбележим, че започващото след 4 дни в Русия световно си има съвсем друг - "истински" химн.

Той се появи едновременно с музикалното престъпление на Малинини - завчера

В него освен Уил Смит и Ники Джем можем да видим и разкошната албанка Ера Истрефи.

Оправете си слуха... и очите.