"Лудогорец" и "Стяуа" почнаха епичната си битка за груповата фаза на Шампионската лига - макар и на трансферния пазар. Двата съперника наддават за един от най-скъпите футболисти в България - Юнес Хамза от "Ботев" (Пловдив). "Канарчетата" приеха офертите и Разград, и от Букурещ, което означава, че изборът ще бъде направен изцяло от нападателя.

"Стяуа" преследва голмайстора още от дните, в които затвориха КТБ. "Ботев" дълго се дърпаше за цената, а вчера Хамза бе счетен за почти сигурно ново попълнение на румънските армейци. Докато тази сутрин не се намеси "Лудогорец", пратил емисари в Пловдив да отмъкнат тарана.

Според медии в северната ни съседка, грандът от Букурещ дава 350 000 евро на "Ботев", докато "Лудогорец" е готов да плати със 100 000 повече. Личните условия на футболиста също са по-добри, ако избере Разград - 25 000 евро месечна заплата, срещу 15 000 плюс бонуси в "Стяуа".

До края на деня вероятно ще има развръзка. Както е известно, "Лудогорец" и "Стяуа" ще спорят на последния плейоф за Шампионската лига.

Очаквайте подробности!