"Левски" и вратарят Стефано Кунчев се разделиха "по взаимно съгласие" по-малко от два дни след грешките на стража, довели до головете на "Берое" в мача от "А" група в Стара Загора (2:1).

Кунчев пазеше от началото на сезона, заедно с македонеца Кристиян Наумовски, в отсъствието на контузения титуляр Пламен Илиев. Сега обаче на "Герена" му посочиха вратата, явно ядосани от гафовете в неделя.

Междувременно започнаха пробите в "Ливърпул" на младия нападател от "Левски" Станислав Иванов, който снощи пристигна в Града на "Бийтълс", заедно с методиста на "синята" школа Иван Колев. Роденият през 1999-а година Станислав ще остане до 17 август и стана ясно, че ще играе две контролни срещи в този период, а не една. Хлапакът нашумя на мача срещу "Лацио" по случай 100-годишния юбилей, когато се разписа за 3:2.

Момчето ще се запознае с историята на клуба, тъй като по време на престоя му домакините са организирали и посещение на музея с разказ за спечелените трофеи. Тази обиколка, както и разходка по целия стадион "Анфийлд", е планирана за утре.

Първоначално информацията беше, че Станислав Иванов ще тренира със своите връстници, но сега от академията на "Ливърпул" са обяснили, че той ще се подготвя с набор 1998. Днес той ще вземе участие в контрола срещу холандския "Ден Хааг".