На 5 юли служителите на Министерство на вътрешните работи празнуват своя професионален празник. Но тази година, на 139-та годишнина, той се очаква да бъде всичко друго, но не и скучно мероприятие. От МВР усилено "тийзват" в социалните мрежи от два дни насам. И то в стила на най-добрия музикален импресарио. 

Та, влизате вие в страницата на МВР във фейсбук, за да проверите дали не са намерени онези 1000 лева, които забравихте снощи в автобуса на градския транспорт и попадате на:

Не, това не е издирвано лице. А е певицата Михаела Маринова. И МВР ви кани на концерт:

"Тя стана от любимците на цяла България в "Х фактор"! Тя спечели "Като две капки вода"! Тя прави стъпка напред с всеки нов хит! Тя е Михаела Маринова и ще бъде част от Празника на МВР! Бъдете с нас в Борисовата градина на 5 юли, за да се забавляваме заедно с Михаела, Влади и приятели, Представителния духов оркестър към Академията на МВР, Трио Сопрано! Ще има и демонстрации на структурите на министерството! 5 юли, 17:00 часа, Борисовата градина Вход свободен!"

Следват още интересни неща. Искате ли да знаете...

"Как изглежда водометната машина? Отговор на този въпрос ще дадат жандармеристите, които ще участват в Празника на МВР този четвъртък! Това ще са само част от демонстрациите, посветени на професионалния празник на хората, които ежедневно се грижат за сигурността ни. Бъдете с нас в Борисовата градина на 5 юли, за да се забавляваме още и с Влади и приятели, Представителния духов оркестър към Академията на МВР, Трио Сопрано и Михаела Маринова! 5 юли, 17:00 часа, Борисовата градина Вход свободен!"

В рамките на събитието, ще се проведат атрактивни демонстрации на Специализирания отряд за борба с тероризма, Академията на МВР, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, Столична дирекция на вътрешните работи и Главна дирекция "Национална полиция", приканват още от силовото ведомство.

Публикуван е и още един музикален анонс, този път съпроводен от видео:

Той спечели сърцата на цяла Европа с гласа си! Той e важна част от EQUINOX, които накараха българите да се гордеят с представянето ни на Евровизия! Той умее да печели публиката така, както сменя стиловете на сцената! Той е Влади Михайлов и ще бъде част от Празника на МВР! Бъдете с нас в Борисовата градина на 5 юли, за да се забавляваме заедно с Влади и приятели, Представителния духов оркестър към Академията на МВР, Трио Сопрано и Михаела Маринова! Ще има и демонстрации на структурите на министерството! 5 юли, 17:00 часа, Борисовата градина Вход свободен!"