Съвсем наскоро на големия екран излезе поредният летен блокбъстър "Херкулес", в който красивата манекенка Ирина Шейк се пробва и като актриса. Което не беше особено трудно, предвид замисъла на филма и участието на кечиста Дуей "Скалата" Джонсън в главната роля на гръцкия херой. Мненията по повод кинодебюта ѝ се разделиха, както се полага, но един факт си остава неоспорим - половинката на футболиста Кристиано Роналдо отлично се справя като манекенка. Затова тя с радост се върна в рутината и засне съблазнителна фотосесия за колумбийска марка бански костюми.

На снимките, появили се в мрежата, 28-годишната рускиня позира в ярки бикини и монокини. На одна фотография тя е хваната, обляна в морски пръски, на друга - сред гъста тропическа зеленина. Фирменият влажен поглед на Ирина и мокрите, небрежно отметнати коси, завършват образа на знойната хубавица - радост за всяко мъжко око. А и не само мъжко - естетичното си е естетично, откъдето и да го погледнеш.

Напомняме, че неотдавна стройната снага на Ирина Шейк феновете успяха да видят и в реклама на бельо. Откровената фотосесия бе в добрите традиции на жанра - уютни интериори, прозрачни завески и измачкани чаршафи, а насред това - великолепната Ирина заема съблазнителни пози, демонстрирайки не само бельо, а и оригинални накити.