"Милан" ще гостува на "Левски" на 11 август на стадион "Васил Левски" за мача в чест на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, съобщават официално от "Герена".

Първоначално съперник на "сините" трябваше да е аржентинският "Бока Хуниорс", но клубът се отказа и така "Левски" отправи покана на "росонерите". Неслучайно, тъй като "Левски" има знакови мачове с най-титулувания в Европа италиански клуб. А Гунди е бил харесан от треньора на "Милан" Нерео Роко.

През есента на 1967 г. "сините" играят с "червено-черните" в турнира КНК - 5:1 за "Милан" и 1:1 в София. Изравнителният гол в реванша е на Гунди от пряк свободен удар.

Мачът трябваше да е на 19 август, но тогава започва италианското първенство. Клубът уточнява, че закупените билети за мача с "Бока" важат и за "Милан" - без презаверка.

Началният час е 19:43.

Цени на билетите: от 9,57 до 194,30 лева, семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета за по 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.