Американските певици Иги Азалия и Рита Ора обединиха усилия, за да хвърлят ръкавицата на Куентин Тарантино с клип към дуетната си песен "Черна вдовица" (Black Widow). Не знаем кой го измислил (най-вероятно те двечките), но се надяваме, че мистър Тарантино ще демонстрира прочутото си чувство за черен хумор, когато види продукта. С цел видеото да заприлича на знаменития "Убий Бил", Иги и Ора са заснели сравнително скъп и изключително тъп клип, който не е перифраза, а подигравка с филма.

Действието на т. нар. видеоклип (дълъг цели 5 мин. и 30 сек.!!!) започва в типично американско крайпътно заведение. Рита Ора влиза в него, съпроводена от любимеца на Тарантино - некадърния, но характерен актьор Майкъл Медсън, който се държи както винаги - дрънчи с шпори, тропа с ботуши, грубиянства със спътницата си, ругае келнерката, поръчва си сандвич с бекон и "много, ама мнооого сирене!!!", ползвайки стандартния си равен и мазен тембър. Обидената келнерка, впрочем, е самата Иги Азалия...

И какво правят двете хубавици? Много ясно - решават да накажат наглеца и... грабват самурайските мечове! Действието рязко се пренася в Япония, където на фона на цъфнали вишни под романтичен снеговалеж Иги и Ора демонстрират прелести, облечени в изпънати латексови костюми. Между другото и придобиват бойни умения, въртейки наляво и надясно остри като бръснач катани. После, след като са се натренирали яко, те яхват пистови мотори и се връщат в Америка, където разкатават не само Майкъл Медсън, а и всички срещнати простаци. Хепи енд: г-н Медсън умира, ухапан от черен, отровен паяк.

Песента е нормална американска чалга с хип-хоп елементи, а клипът може да съперничи по качества на не един и два свои събратя, произведени в димитровградската фабрика за силиконови мечти. Само между другото - с тази песен Рита Ора и Иги Азалия ще участват на церемонията по връчването на MTV Music Video Awards, която ще се състои на 24 август в Лос Анджелис. Шоуто обещава да бъде зрелищно, а ако имаше "Златни малинки" в музикалното видео, този клип щеше да е един от фаворитите..