Внучката на Краля на рока Елвис Пресли - актрисата Райли Кио, склони да се ожени за своя приятел Бен Смит-Питърсън. Младият холивудски каскадьор направил предложение на своята избраница и когато тя проронила с пресеклив гласец думата "Да!", той така се ентусиазирал, че веднага споделил радостта си с целия свят, обявявайки годежа на страницата си във Facebook.

На снимката в социалната мрежа добре се вижда пръстенът, който младоженецът подарил на бъдещата си булка - дъщеря на "кралската дъщеря" Лиза Мари Пресли. "Е, какво пък, случи се…", коментира съвместното фото с невестата Бен. "Предложението на Бен беше толкова трогателно и романтично! Те са много влюбени и щастливи!", с умиление коментирал близък до двойката, пожелал анонимност.

Сайтът E! News пък разказва, че Кио и Смит-Питърсън се запознали през 2012 г. на снимките на постапокалиптичната продукция "Лудия Макс: Пътят на яростта", която излиза по екраните през 2015-а. Внучката на Елвис Пресли играе там неголяма роля, а Бен изпълнявал падания и каскади със зверски изглеждащи превозни средства. Явно е впечатлил нежната Кио със своята ефектно татуирана външност и отявлена мъжественост, защото г-ца Кио скоро хлътнала до уши, макар да имала преди това романтични връзки с холивудски красавци от рода на Робърт Патинсън и Алекс Петифър.

Известно време вървяха и слухове за твърде тясната дружба между Райли и Джъстин Тимбърлейк. Младата актриса се снима в главната роля в негов клип и породи доста слухове със страстните целувки, с които го обсипва във видеото. За честта на клипа трябва да кажем, че не е толкова блудкав, колкото изглежда отначало - по едно време двамата се оказват в някаква кухня, където Райли докопва скарата и започва да налага Джъстин по главата в такт с музиката, докато той пада на теракота в тежък нокаут. Драмата на героите свършва нейде в прерията: Кио завързва Тимбърлейк за пикапа си и дълго го влачи по пустинните пътища. Краят пък е безпощаден - в последния миг девойката отваря вратата на колата и изскача навън в движение, а колата с привързания за нея нещастен влюбен Джъстин полита в бездънна пропаст...

Както и да е - нека поздравим младите за тяхното решение, както и да напомним, че днес - 16 август - се навършват 37 години от смъртта на дядото на Кио. По този случай нека чуем малко "Затворнически рок". Песента е поздрав и за Цветан Василев, Христо Бисеров, Братя Галеви и други невинни до доказване на противното българи.