БНТ 1 ще излъчи пряко чакания с огромен интерес мач от третия предварителен кръг на Лига Европа между ЦСКА-София и "Копенхаген" в четвъртък от 20:45 часа на стадион "Васил Левски", съобщава официалният сайт на "червените".

Досега мачовете в Европа на ЦСКА-София се предаваха по друга телевизия.

Клубът от Борисовата градина разкрива, че до момента са продадени над 10 000 билета за сблъсъка. Все още има налични за всички сектори. Интересът е огромен и нищо чудно на първия сблъсък от третия рунд да има над 30 000 души, предвид отличния старт на сезона за ЦСКА-София.

Вече от дни има проблеми с продажбата на билети от страна на агенцията, която извършва дейността. Много обекти, където се търгуват пропуски, не могат да ги издават заради "проблеми в системата".

Официалният сайт на ЦСКА-София пояснява, че днес и утре работи една от касите на стадион "Васил Левски", а в четвъртък от 14 часа ще бъдат отворени всички гишета на арената. Билети могат да се закупят и от фенмагазина на стадион "Българска армия".

"Копенхаген" пристига в София в сряда и ще направи тренировка на арената. В късния следобед пък треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро ще даде пресконференция.