Нова телевизия сваля от ефир предаването на Милен Цветков, а самият водещ напуска медията. 

Вместо "Часът на Милен Цветков", който се излъчваше от полунощ, наесен в този часови пояс ще вървят забавни предавания и филми. Това става ясно от прессъобщение на медията:

"Нова Броудкастинг груп" определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на  "Часът на Милен Цветков". Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA."

"Нова Броудкастинг груп" благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти, се казва още в прессъобщението.

Наред с това от телевизията съобщават, че пускат два български сериала в праймтайма. Медицинската драма "Откраднат живот" се завръща с шести сезон - "Анатомия на гнева". Още четирима известни актьори - Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Владо Пенев и Ана Пападопулу, се включват, а появата им в болница "Свети Кирил" "ще преобърне живота и съдбите на любимите герои", обещават от Нова.

Продължава и излъчването на полицейската комедия "Полицаите от края на града", където Герасим Георгиев-Геро като инспектор Пламенов отново забърква серия комични ситуации със своя спецекип.

През есента в ефира на Нова стартира и новият сезон на VIP Brother. Темата на шоуто този път е "Женско царство" - и обещава да даде цялата власт, но и цялата отговорност в ръцете на дамите. Събитията в Къщата ще се случват според волята на жените, съобщават от Нова, като добавят, че ситуациите "ще надхвърлят и най-смелите фантазии за преживяването, наречено VIP Brother".