1700 допълнителни билета за концерта на Андреа Бочели ще бъдат пуснати в продажба, от тях 200 са VIP, съобщиха организаторите от European Event Service.

Първоначално предвидените бройки от най-скъпата категория бяха изцяло изчерпани, но интересът продължава да е изключителен. В Eventim са получени запитвания за закупуване на VIP-пасове от множество заможни българи, фирми, посолства, както и бизнесмени и знаменитости от Сърбия, Румъния и Турция.

Новите VIP-места ще бъдат точно 200 на брой на цена от 300 лв. всеки и ще са отделени на специална платформа с отлична видимост към сцената. За специалните гости ще бъдат доставени стилни маси и столове, които ще превърнат концерта в специално изживяване, помнещо се цял живот, заклеват се организаторите.

Преди седмица бяха пуснати в продажба и още 2000 билета от всички ценови категории, които също няма да бъдат достатъчни, за да задоволят огромния интерес към събитието. 6 ценови категории бяха изцяло изчерпани в края на миналата работна седмица, затова от European Event Service решиха спешно да добавят нови 1500 бройки. След като и те бъдат изчерпани, край - повече няма да има.

150 тона оборудване, звук, осветление и видео ще бъдат вкарани на стадион "Българска армия" в Борисовата градина с 20 камиона. Изграждането на сцената ще започне още на 20 август – точно 10 дни преди събитието.