"Доволна съм, че участвам в такава кауза", заяви днес актрисата Цветана Манева по bTV, след като появата ѝ в клип на Азис предизвика лавина от коментари. Тя призова хората да се замислят как се отнасяме помежду си.

"Енергията ни на взаимоотнасяне е отвратителна – тя е отблъскваща, отхвърляща, заличаваща. Как се отнасяме към животните, към растенията – това определя позитивизма и негативизма. Като от теб блика негативна енергия, тя е защото отношението ти към всичко наоколо е лошо. А това не е вярно, цветята продължават да цъфтят, деца се раждат, има хора, които се усмихват, има хора, които вярват и се надяват, каза актрисата.

По думите ѝ трябва да има толерантност към този, който е по-различен. В понеделник започва учебната година и се питам знае ли се колко са децата в неравностойно положение или с някакво заболяване, които трябва да бъдат първи клас, и какво се прави за тях, каза Цветана Манева.

Актрисата заяви, че думите в края на клипа, които изрича, са и писани от нея. "Азис беше приготвил един материал, който беше доста обстоятелствен, по-бъбрив. Пак съдържаше смисъла, но не става за финал. Той ми се довери и аз написах тези 4 изречения", поясни тя.

Цветана Манева обясни, че се е запознала с Азис, когато му е гостувала в телевизионно предаване преди време.

"Не мога да се похваля, че съм слушала неговата музика, както и той не беше ме виждал на сцената, но сега дойде на театър. Бях негов гост, направи ми впечатление, че е много открит. Много внимателно ме слушаше и явно му бях интересна”, отбеляза Цветана Манева.

Страх ме е от тъмното и от лоши хора, каза още известната актриса.