Всички билети за мача в тежка категория по бокс между световния шампион на три федерации Владимир Кличко и претендента за титлата Кубрат Пулев (България) вече са продадени, съобщи мениджърът на украинеца Бернд Бенте на пресонференция.

Двубоят е на 6 септември в 15-хилядната зала "О2 Арена" в Хамбург. В момента и двамата съперници тренират усилено.

„Всичко върви по план, каза на същия брифинг Кличко. - Настройвам се към стила на Пулев. Все так съм силно мотивиран. А тази мотивация идва от страха от загуба, който е хубаво нещо в спорта. Дисциплиниран съм в тренировките. Изкуството на бокса е в това да доминираш на ринга така, че да не оставиш на съперника си и най-малкия шанс. Пулев е силен, добър боксьор с отлична техника, уверен в своите сили, което той демонстрира и на съвместната ни пресконференция.”

„Знам, че Пулев ще бъде в най-добра кондиция, защото това е боят на неговия живот. Той ще положи максимум усилия за победата. Пулев заема челни позиции в класациите на всички федерации и затова ще го проверим на ринга. Боксирал се е с много високи момчета, които са дори по-високи от мен - Александър Димитренко и Александър Устинов. Но не е имал съперник, който е готов да умре на ринга. С нетърпение чакам нашия бой и ще дам най-доброто от себе си", добави големият шампион.