"Левски" окончателно обяви, че мач с "Милан" по случай 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди няма да има. Така се слага точка на сагата, не че някой вече вярваше, че такъв двубой ще се играе.

"Левски" първо покани аржентинския "Бока Хуниорс", но тимът отказа. После покани "Милан" и срещата бе насрочена за 11 август. Такъв двубой щеше да има и символично значение, тъй като Гунди е излизал в два велики мача срещу "росонерите", а някогашният им треньор Нерео Роко го е искал в тима си.

"Милан" обаче също реши да не се отзове и "сините" увиснаха. По това време на годината вече силен европейски отбор не може да бъде докаран в София.

Ето какво гласи съобщението от "Герена":

"Уважаеми привърженици,

с огромно неудоволствие Ви съобщаваме, че приятелски мач с Милан няма да се състои. ПФК Левски прояви разбиране и търпение след несъстоялата се среща на 11.08.2018г., но фирмата организатор на двубоя, Moko Solution, не успя да предложи приемливи нови дати за провеждането на такъв мач.

Клубът се е обърнал с молба към Moko Solution да оповести реда и начина, по който ще бъдат възстановени сумите на всички закупили си билети за събитието."