Днес и утре се играят мачовете от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Припомняме, че този сезон има два начални часа - 19:55 и 22:00, които заменят марковия доскоро 21:45.

Вече сте се ориентирали, че само по два двубоя на ден са от 19:55, а останалите започват от 22:00. Във вторник срещите в България се предават по спортните канали на мобилния оператор А1. По-долу можете да видите програмата и какво можете да гледате пряко.

На пръв поглед тази вечер няма мачове, които сме свикнали да определяме като дербита. След неочаквания гаф на "Манчестър Сити" срещу "Олимпик" (Лион) у дома, сега "гражданите" ще опитат да се реабилитират на терена на германския "Хофенхайм".

Без наказания за един мач Кристиано Роналдо "Ювентус" приема швейцарския "Йънг Бойс". Това едва ли ще попречи на "бианконерите" да спечелят.

Шампионът "Реал" (Мадрид) гостува на ЦСКА (Москва). Друг голям фаворит - "Байерн" (Мюнхен), приема "Аякс".

Много интересно ще бъде на "Олд Трафорд", където затъналият в проблеми и интриги "Манчестър Юнайтед" домакинства на "Валенсия". "Червените дяволи" традиционно играят трудно срещу испанци, а сега се очаква да им бъде още по-тежко.

Говори се, че Жозе Моуриньо вече е поставен за "отстрел" и при нова грешка може да бъде уволнен. Той не се разбира добре с половината отбор. Каталунски и английски медии днес пишат, че през зимата "Барселона" ще опита да привлече Пол Погба, който иска да се махне от "Юнайтед" заради отношенията си с Моуриньо.

Вижте програмата:

Група E

22:00 АЕК (Атина) - "Бенфика"

22:00 "Байерн" (Мюнхен) - "Аякс"

Група F

19:55 "Хофенхайм" - "Манчестър Сити", на живо по MAX Sport 1

22:00 "Олимпик" (Лион) - "Шахтьор" (Донецк)

Група G

22:00 ЦСКА (Москва) - "Реал" (Мадрид), на живо по MAX Sport 2

22:00 "Рома" - "Виктория" (Пилзен)

Група Н

19:55 "Ювентус" - "Йънг Бойс", на живо по MAX Sport 2

22:00 "Манчестър Юнайтед" - "Валенсия", на живо по MAX Sport 1