Десислава Радева, съпруга на президента Румен Радев, вече се е доказала като човек със сложна асоциативна мисъл, толкова засукана, че често остава недоразбрана и недооценена. Безспорният връх в нейното творчество във фейсбук е публикацията отпреди известно време, в която в един смислов ред бяха навързани гей парадът, хомосексуалистите, нейният котарак Чарли, страданията му и посещенията при ветеринаря, СПИН...

Най-прясното ѝ фейсбук творение е посветено на залезите, изгревите, бръчките и ботокса.

Ето и новото писание на съпругата на президента:

"Днес за мен беше един невероятно хубав ден. Сега обаче преглеждах нюзфийда и разбрах, че за неколцина мои познати е бил трагичен - повече или по-малко.

Странно нещо е съзнанието и асоциативното мислене, когато някоя новина те завари неподготвен.

Моите ме отведоха към мисълта, че съм щастливка. Колкото и егоистично да звучи... Видях днешния изгрев, дишах, смях се с приятели, посрещнах залеза. И днес. А други нямаха този късмет...", започва Радева.

След което мисълта ѝ прехвърча към "философията на ботокса".

"Не разбирам философията на ботокса и всички подобни. За мен всяка бръчица ми показва, че съм от ония, които са изживели и днешния ден. И искам бръчките ми да продължават да се трупат. Като доказателство за многото посрещнати изгреви и залези. За многото емоции - без значение смях или сълзи.

Не заличавайте бръчките си, момичета! Те са си наши, изживени. Те са онова, безценното, което други са нямали късмета да натрупат!", завършва тя.

И накрая като доказателство колко нашата президентша е cool е сложена и песента на AC/DC Rock or Bust.

От публикацията стават ясни няколко неща:

1. Десислава Радева е една много емоционална личност, което е прекрасно - смее се, плаче... И вади изводи от чуждото нещастие, че тя е щастливка, което е чудесно, ако и някои да биха привидели в това липса на емпатия.

2. Съпругата на президента е щастлива. Това е чудесна новина. Защото означава, че прави и президента щастлив и той е окрилен за важни държавнически дела и решения. А ние не искаме властниците ни да са потиснати и депресирани, нали?

3. Радева е романтична натура, със спонтанността на тийнейджърка и със стила на изразяването като от лексикон на тийнейджърка.

4. Изглежда, че съпругата на президента скучае, ама много. Обикновено някой с много свободно време го избива на подобни житейски прозрения.

5. Дали Десислава Радева всъщност не е голям фен на "Космополитън" и тази ѝ публикация да е нещо като тренировка за кандидатстване за сътрудник в списанието (на което най-малко навява обръщението "момичета").

А Мелания Тръмп в това време с всичкия си ботокс се понесе към Африка. И ще посети едни от най-изоставащите страни там. Вероятно защото там има хубави изгреви и залези.