Грозни сцени белязаха мача от десетия кръг във Втора лига между ЦСКА 1948 и "Царско село" (1:1) на празния стадион "Васил Левски". 

След срещата собственикът на "Царско село" Стойне Манолов подгони запалянко на "червените" край паркинга на арената. Настана суматоха, трябваше да се намесват полицаи.

Спортно-техническият директор на ЦСКА 1948 Кирил Котев пък заяви пред Sportal.bg, че е бил одраскан по врата и дори показа белезите в интервю за спортния сайт, който публикува снимки.

"Няма да падам на неговото ниво. Това е недопустимо. Така си е преценил, такъв си е човекът. Предяви някакви претенции. Не съм го провокирал с нищо. Имаше 30 свидетели и те могат да потвърдят", каза Котев.

“Вие не видяхте ли какво стана? Това беше поръчково съдийство! Съдията беше тук, за да ни спре. Притесняват се, но няма да стане. Феновете на ЦСКА 1948 изобщо не трябва да ги коментираме, отвърна Манолов. - Това е срам! Видяхте го вие, видя го и цяла България. Равенството е добър резултат? За нас само трите точки са важни.”

ЦСКА 1948 поведе чрез Андон Гущеров в 18-ата минута от дузпа и доминираше преди почивката, когато можеше да води и с по-голям резултат. В 49-ата юношата на "Литекс" Георги Минчев изравни.

След почивката "царете" играха доста по-добре. В 58-ата капитанът на домакините Евгени Зюблулев полечи втори жълт и червен картон след поредица безумни изяви. Така ЦСКА 1948 остана с човек по-малко и се защитаваше до края на срещата. "Царско село" изпусна обрат.

"Царете" имат 25 точки, следват "Монтана" - 20, "Арда", "Поморие" и ЦСКА 1948 - по 17 и т.н..