Говорителката на Мелания Тръмп призова всички да бойкотират и да не гледат разпространено от рапъра Т.I. видео, в което преоблечена като първата дама жена прави стриптийз в Овалния кабинет в Белия дом.

"Това е неприемливо", написа в социалните мрежи Стефани Гришам, цитирана от вестник "Вашингтон таймс".

T.I., чието истинско име е Клифърд Йозеф Харис-джуниър, пусна в Туитър едноминутно видео, в което той седи на бюрото на Овалния кабинет, а жена, която прилича на първата дама, танцува гола пред него. Тя е облечена с яке с надпис: "Не ми пука", също като онова, сложено от Мелания като знак на протест срещу всички, които пишат срещу нея в социалните мрежи.

 

 

Пуснатият менте-клип всъщност е в знак на протест срещу визитата на рапъра Кание Уест при Доналд Тръмп в Белия дом миналата седмица.

Според T.I. това е "най-отвратителното, позорно, смущаващо действие на отчаяние и откупване на душата, което някога съм виждал".

"Ти целуваш дупе и облизваш ботуш на съвсем ново ниво и аз отказвам да се асоциирам с нещо толкова зловещо, слабо и безразсъдно, което има ефект уж за добро на ВСИЧКИТЕ НАШИ ХОРА!", коментира рапърът постъпката на колегата си Кание.