Винс Нийл завършва записите на две нови песни на Mötley Crüe. Той сподели в началото на седмицата, че „се отправя към студиото в Нешвил, за да запише новите песни за филма „The Dirt“ с продуцента Боб Рок“. След това пусна нова информация – „Аз и Боб Рок завършихме две песни днес! Чудесно е да записвам отново с него“.

Боб Рок е един от митичните продуценти в бранша, работил  с почти всички звезди от върха на рока.

Наскоро от Mötley Crüe записаха четири парчета за филмовата адаптация на биографията на групата – „The Dirt - Confessions Of The World's Most Notorious Rock Band“.

Това се случва, след като бандата обяви, че членовете са подписали споразумение, което им забранява да изпълняват под името Mötley Crüe след края на 2015 г. Така уж последният им концерт е на 31 декември 2015 г. в Staples Center, Лос Анджелис.

В последните месеци обаче зачестиха намеците и всевъзможни "изтървани" клипчета в Туитър от членове на групата, че са отново заедно и записват авторски материал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mix time!!!

A post shared by ☨☯ɱɱ¥ ᒪ☰☰ (@tommylee) on

Един от големите въпроси е дали ще може отново да застане пред публика китаристът Мик Марс, който страда от анкилозиращ спондилит, или болест на Бехтерев (синдром на Бехтерев, болест на Мари-Струмпел). Това е хроничен, възпалителен артрит, автоимунна болест, която той има от 17-годишен.

Междувременно (най-)лошите момчета на рока не пропускат да попродадат каквото могат - например тези "само 3000" статуйки.