Затруднен съм в избора си за вратар, не знам на какъв пост за пусна Козмин Моци - на вратата или като защитник, пошегува се треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев в ефира на bTV Action след жребия на Шампионската лига.

Наставникът бе запитан какво смята да предприеме заради наказанието на титулярния страж Владислав Стоянов заради червения картон срещу "Стяуа".

Стоянов със сигурност ще пропусне първия мач на 15-16 септември.

"Целият отбор гледа жребия. Аз съм доволен. "Реал" (Мадрид) ще взриви България, много хора ще искат да гледат наживо европейския клубен шампион, обяви Дерменджиев. . Знаем силата и на трите отбора. Аз вярвам, че ще вземем точки от някой от нашите съперници. Още тази вечер ще се разберем кой къде ще ходи на разузнаване и кои мачове ще се гледат. Ще имаме пълна информация за противниците." 

"Не искам първият мач да е срещу "Реал" (Мадрид), най-добре всички футболисти да са налични. В нашия отбор винаги има системна работа и постоянство, независимо от постигнатото. Всичко е възможно във футбола. За нас е важно да вземем точки, за да трупаме и коефициент, който догодина да ни осигури правото да сме поставени на жребия за групите", допълни Дерменджиев.