Димитър Бербатов спаси поне точка за "Монако", като отбеляза изравнителен гол в 61-ата минута за 1:1, при домакинството на "Лил" от четвъртия кръг на френското първенство.

"Монегаските" имат едва четири точки от началото на сезона, а Бербо отново бе най-добрият им играч, като остана на терена през всичките 90 минути. "Лил" поведе в 18-ата минута.

Любопитно е, че мегазвездата на тима от Монте Карло - колумбиецът Радамел Фалкао, остана на трибуните. Компания му правеха неговият мениджър Жорже Мендеш и хора от ръководството на "Монако". Което подсилва слуховете, че нападателят ще бъде продаден или даден под наем до края на трансферния прозорец.

Фалкао иска да отиде в "Реал", мадридчани също са отворили широко вратата си за него. Такава сделка обяснява продажбата на Ди Мария и раздялата с Чаби Алонсо, който отиде в "Байерн" (Мюнхен). Любопитно е, че Фалкао сам се похвали в туитър, че отива в Мадрид. После изтри поста, но той вече бе копиран и обиколи света! Възможно е съперникът на "Лудогорец" да се сдобие с голаджията и под наем. За Радамел дебнат също "Манчестър Сити" и "Арсенал".

А Бербатов и компания направиха пропуски и в двете полувремена срещу "Лил". Това е втори гол на българина в настоящия шампионат.