Григор Димитров разкри пред бТВ, че тенисът пречи на личния му живот и създаването на връзки, но за момента му се е посветил изцяло и всички трябва да се съобразяват с това, включително жената до него - поп звездата и тв знаменитост Никол Шерцингер.

В третата част от интервюто си за предаването "Преди обед" най-добрият ни тенисист говори за любимите си хобита, взаимоотношенията си с Никол и желанието един ден да създаде семейство.

"Тенисът пречи на всичко. Трудно е да бъдеш приятел и затова приятелите ми се броят на пръсти. Заради тениса не можеш да планираш ваканция или почивка занапред. Понякога с Никол не се чуваме с дни заради ангажиментите ни. Тя идва по-често при мен, отколкото аз при нея. Казвал съм й, че за мен тенисът е на първо място. Или го приемаш, или не. И наистина е така, заяви първата ни ракета. - Един ден искам да имам семейство, но в момента имам много други цели."

Той сподели, че в свободното си време обича да рисува и се надява някой ден с Роджър Федерер и Томи Хаас да запишат песен с групата The Onehanded Backhand Boys. През миналата година те привлякоха внимание с изпълнение на песента Hard to say I'm sorry на "Чикаго" под акомпанимента на пиано на човека, който я е написал - Дейвид Фостър.

Гришо коментира и песента на Михаела Филева, която се появи в негово видео преди няколко седмици:

"Работя с физиотерапевта ми Алгис Христов, той ми показва песни. Тази песен на Михаела Филева особено ми харесва. Засичали сме се с Михаела Филева."