Редакторите на американското списание "Плейбой" (Playboy) поставиха снимка на женска гръд на корицата на новия си брой. На мястото на ареола и зърното са изобразени протестиращи за различни граждански свободи. Новият брой бе анонсиран в Instagram от собственика на списанието Купър Хефнър (Cooper Hefner).

В ръцете на активистите, изобразени на гърдите на модела, има няколко плаката, които образуваат фразата: "Територия на свободните?". Изображението се отнася до широко разпространената онлайн забрана на изображението на женските зърна. Много социални мрежи блокират такова съдържание, смятайки го за неприемливо.

Хефнер придружава изображението на корицата с дискурс за същността на неприличието. Според него проявленията на сексуалността са част от човешкото съществуване и няма нищо лошо в това. В своята публикация той също така припомня своя баща, основателя на Playboy, Хю Хефнър.
 
"Като погледна новата корица на списанието, се замислям за думите на баща ми, описващи неговата версия за неприличното. Расизмът, войната, фанатизмът, но не и самият пол. Този студен свят би бил толкова тъжен, ако не бяхме сексуални същества, искам да кажа, това е същността на това, което сме ние", пише Хефнър-младши. 
Читателите на списанието приветстваха новата корица. Според мнозина от тях изображението повдига много важен въпрос за съвременните читатели, дори го определят като "най-актуалния" в цялата история на еротичното списание.
 
 
Големи сайтове, включително Instagram и Facebook, филтрират съдържанието и следят потребителите да не публикуват еротика. Преследването заради спазването на правилата често води до любопитни случаи. Преди това потребители на мрежата забелязаха, че цензурата в нета се отнася само за обемни бюстове, докато голите мъжки гърди не предизвикват никакви забрани.