100 лева е цената на най-скъпите билети, а 30 на най-евтините за мачовете на "Лудогорец" от груповата фаза на Шампионската лига, става ясно от официално съобщение на клуба.

Продажбата за домакинските мачове срещу "Реал" (Мадрид), "Базел" и "Ливърпул" започва на 12 септември. Пропуските ще бъдат пуснати в мрежата на "Ивентим", като пунктове за продажба ще има в по-големите градове на страната, а касите на националния стадион „Васил Левски“ ще работят с нормално работно време. 

До събота, 6 септември, включително, "Лудогорец" ще приема заявки от притежателите на клубни карти, членове на фенклубовете в страната и спонсорите си. Те ще имат право на по 2 билета.

Предимство при свободната продажба ще имат желаещите да си купят пакетно пропуски и за трите мача. До 25 септември ще бъдат предлагани само споменатите пакети с 5% отстъпка и едва тогава започва единичната продажба за първия домакински мач - срещу "Реал" (Мадрид).

Цените на билетите са както следва:

"Реал" (Мадрид): 100 лв. (сектор "А"), 50 лв. ("Б"), 60 лв. ("Лъвчетата"), 75 лв. ("В"), 50 лв. ("Г")

"Базел": 80 лв. (сектор "А"), 30 лв. ("Б"), 40 лв. ("Лъвчетата"), 60 лв. ("В"), 30 лв. ("Г")

"Ливърпул": 90 лв. (сектор "А"), 45 лв. ("Б"), 55 лв. ("Лъвчетата"), 70 лв. ("В"), 45 лв. ("Г")

В близките дни "Лудогорец" очаква да получи 2295 билета за гостуването на "Ливърпул" на 16 септември. Цената на билетите е от 50 до 52 паунда.

Пропуските, към които има огромен интерес, ще бъдат продавани на клубната база като определено количество ще бъде предоставено и на новосформирания фенклуб на "Лудогорец" в Лондон. Привържениците на „орлите“ в английската столица ще съдействат на наши сънародници от Острова за закупуването на билетите.