Ново видео разголва за пореден път неподозирани дълбини от многопластовата арт душа на коалиционния партньор, душманин на "дрогираните" в и край НАТФИЗ, на тъмнокожите шофьори, бежанците, соросоидите, шеф на парламентарна група, галерист и - да не пропуснем - барабанист Волен Сидеров. 

Потвърждението за автентичността на видеото идва от най-високо място:

"ТВ Алфа, Преслава и Scotch Time Band (последното явно е групата, с която се изявява Волен Сидеров, б. р.) ви пожелават весели празници."

Не става ясно екипът на телевизията нарочно ли е бил на мястото с цел репортаж и отразяване по най-високите тв стандарти или всичко просто си е снимано с телефон - от някой неподозиран фен на таланта на Сидеров.

Докто фолкаджийката с всичка сила повтаря "Лъжа еееее...." , коалиционният партньор в управлението присвива очи в екстаз, блъскайки барабаните. На моменти отваря уста, като да има нужда от въздух, или пробва т .нар. куфеене (headbanging). До него се вижда шампаниера със студящо се вътре съдържание.

От следващия крол загадката се разплита и става ясно, че сме на "Коледно парти на телевизия Алфа". Пък ние мислехме, че - с оглед журналистическата класа - на медията ѝ импонира да празнува най-малкото в Щаатсопера.

"Аз съм човек, който обича да създава весело настроение" заяви преди време Сидеров, когато за пореден път се озова - съвсем невинен - в центъра на скандал с компания предимно от чужденци в скъп столичен ресторант.

Ето го и видеото:

До момента видеото на светската фейсбук страница Star Reporters има 134 хил. преглеждания 1012 споделяния и над 100 коментара.