Полузащитникът Тиаго Родригес подписа нов договор с ЦСКА-София - за още три години. Предишният контракт на един от основните футболисти на "червените" изтичаше през юни и напоследък се появиха спекулации, че може да бъде продаден тази зима.

Тиаго беше привлечен през лятото на 2017 г. Оттогава той записал 61 мача и 14 гола за клуба, както и близо 20 асистенции, според официалния сайт на ЦСКА-София.

Малко по-късно стана ясно, че подпис под ново споразумение - за още две години, е сключил вратарят Витаутас Черниаускас. Литовецът също дойде на Армията преди 18 месеца.

Вчера старши треньорът Нестор Ел Маестро заяви на открита тренировка, че в този трансферен прозорец няма да бъдат привлечени много нови играчи, тъй като няма необходимост от това. По думите му отборът е достатъчно боеспособен и добре комплектован в този вид. Ако се стигне до изходящ трансфер, тогава може да се мисли за заместник на продадения футболист.

Твърди се, че най-близо до изхода на "Българска армия" е Кирил Десподов.

Днес 60 години навършва един от най-големите в историята на ЦСКА - Георги Димитров-Джеки. Цяла футболна България честити на някогашния №5, бивш капитан на "червените" в един от най-силните отбори в историята им и на националния тим.