Патилата на извънземно създание, катастрофирало на Земята, ще разкаже в спектакъл Болшой Московски цирк пред публика в три български града през март тази година. Двучасовото представление „OFU - Приземяването“ ще бъде показано на 21 март в Арена „Монбат“ в Русе, на 24 март на Колодрума в Пловдив и на 26 март в „Арена Армеец” в София.

Руската циркова трупа, основана от братята Асколд и Едгар Запашни, гостува у нас преди две години отново с история за гости от Космоса. Шоуто „UFO“ тогава разви сюжета за похищение на човек от извънземни. Сега пришълецът ще бъде преследван от „мъже в черно“, след като се разбива с летящата си чиния на Земята, ще има каскади с коне и кучета, приключения в лунапарк, в Третяковската галерия и бягство от лаборатория за изследване на извънземни.

Над 100 артисти ще излязат пред българските зрители - акробати, еквилибристи, фокусници, клоуни и дресьори на животни. Сред участниците в спектакъла са някои от най-добрите циркови артисти на Русия и в света - лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта.

Билетите за представленията на руския цирк са на цени от 40 до 110 лв. Децата до 7 години се допускат без билет и право на място. Организаторите от „Дегрис“ молят родителите или придружителите на малките зрители да представят на входа копия на актовете за раждане на децата.

"Площад Славейков"